ULLARED!!!!!

Nu är jag sugen på att åka till ullared... Så många man känner som har varit där nu. Och så kanske man hittar julklappar så man slipper tänka på det sen. Lixom ca 3 månader till så är det ju jul. Inte klokt vad tiden går snabbt egentligen. Snart ännu ett år avverkat.
Nä så det blir nog Ullared när det är löning om Lillan har kikat ut vill säga. Vågar inte åka iväg annars. Eller våga och vågar. Riskerar ju att föda isåfall utan Micke och det vill jag inte. Så jag håller mig på hemmaplan tills hon har kommit ut.

Har haft lite ont fram och tillbaka den senaste veckan och det börjar bli ganska tungt, men man ska inte klaga...
Oftast så hjälper det när jag har badat en stund.

Idag har jag bara varit hemma och slappat, orkar inte göra så mycket längre. Imorgon blir det lite städning på förmiddagen för jag har ju lovat Alexander att vi ska gå på badet imorgon och dom öppnar inte förrän halv 2. Så jag har lite tid på mig att röja.
Tycker jag städar och städar men det syns fan inte... Ser lika rörigt ut efter en timme igen typ.

Nu kallar sängen på mig, det kommer ju en dag imorgon också.

Godnatt...


Tog kontakt....

Då var man här igen. Vet att jag är kass på att uppdatera men har så mycket annat att göra. Ja, egentligen inte, fastnar ju på Facebook varje kväll. Inte för att där är mycket att göra så jag fattar egentligen inte vart tiden tar vägen.

Denna helgen har varit ganska härlig.
Micke var ledig i Fredags så man fick en extra dag med honom och det är ju bra för Alexander.
I Lördags så spelad Micke match i bowling och dom vann ju så klart.. Alexander och jag var nere en runda i hallen men det blev inte långvarigt för han skulle ju springa verallt och det kan ju inte jag just nu.
En vän från Tyringe kom åsse en runda till mig i Lördags, har inte pratat med henne på mycket länge men fick reda på att dom ska ha en liten om typ 4 veckor. Så det var riktigt kul.

Söndagen har varit lugn. Har varit hemma hos ett par vänner till oss och druckit kaffe och snacka massa skit. Dom ska ha en lite om 3 veckor... Många som ska ha snart...

Nyfiken som jag är så har jag tagit kontakt med Mickes far. Dom har inte haft kontakt på några år, hur många år det vet jag inte...
Frågade ju givetvis Micke först innan jag gjorde det.
Han verkar vara en mycket trevlig man i alla fall och Micke är MYCKET lik honom. Skrämmande.......
Tycker det är roligt också för Alexander och Lillan att få en chans att veta vem han är.
En chans dom aldrig kommer att få med deras mormor.
Var lite rädd att jag skulle få ett negativt svar men glad är jag att det inte blev så.
Så nog är det tur att man är nyfiken.

Nu ska jag spela det nya wolfenstein sen nanna kudden....



Hoppas det fungerar nu...

Hoppas det fungerar att få upp detta inlägg idag, för i förrgår hade jag skrivit ett ganska långt inlägg. Och när jag väl skulle publicerad det så gick det inte. Så jäkla störrigt.

Den 21 och 22 Juli var det karneval här. Vi var där nere på dagen med Alexander så han fick åka lite karusell som han bara älskar. Nog första karnevalen som jag är hemma och är nykter, annars brukar det vara festande. men det gjorde ju inget för jag väntar ju vår lilla snutta... Och sen betalar jag inte det priset heller för att gå på karneval.. Men men..

I Lördags var vi på kräftskiva hos syrran och Pontus i deras koloni. Mycket trevligt var det faktiskt.. Hade en del goa skratt åt fylleristerna, hahah... Käkade kräftor till jag höll på att storkna, det är ju så jäkla gott..

Händer inte så mycket i veckorna annars mer än att jag är så trött att jag skulle kunna sova hela dagarna men det går ju inte för man har ju en liten vilding att ta hand om...

Var på sista UL idag. Underbart för det började bli ganska tröttsamt. Att köra 10 mil varje gång är lite drygt faktiskt..
Läkaren tittade en sista gång för att konstatera att det fortfarande var en flick och det var det ju. hihi.
Hon låg lite över medel på vikten, vilket är jättebra om hon nu skulle komma snart.. Så hon vägde 2156 g. Och hon hade mycket hull på kroppen. När jag kom hem och berättade för Micke att hon hade mycket hull så sa han: då är hon ju lik dig gumman... Hahaha... kunde inte annat än att skratta...

Nu ska jag gå in en snabb sväng i duschen sen är det läggdax... Ska lägga in en bild här åsse nu på lillflickan... Fick ju en ny 3D bild idag..

Godnatt och sov gott..



Ingen perfekt bild men man ser i alla fall att det är ett ansikte... Nästan framifrån..
Näsa i mitten hihi

RSS 2.0